Lewis Mumford ure er for fede.

Jeg er simpelthen nødt til at dele mit seneste online køb med jer. Jeg har længe gået og overvejet om jeg ikke snart skulle have et ur mere, så jeg kunne skifte lidt mellem mit Daniel Wellington ur og så en i en anden stil. Jeg har dog været meget i tvivl om hvad det skulle være – og som student hænger pengene jo heller ikke just på træerne i haven. Den anden dag fik jeg så en nyhedsbrev fra Brodersen + Kobborg som reklamerede for et nyt urmærke de netop havde fået i butikken. Lewis Mumford ure  hedder urene og de er bare mega fede. Jeg brugte vel det meste af en halv dag på at klikke mellem de forskellige ure – for jeg kunne slet ikke bestemme mig. Da jeg endeligt havde bestemt mig og få kørt onkel dankort igennem gik der ikke længe før end jeg fik en mail om at nu var min pakke afsendt. Og her gik jeg og troede at der ville gå en uges tid inden jeg ville få mit nye ur at se – det er altså hurtig ekspedition. Næste dag lagde min pakke på posthuset og jeg skyndte mig hjem og fik pakket uret ud – og det var mindst lige så fedt som jeg havde syntes på billedet. Kvaliteten er og helt i top – uret er nemlig med safirglas så jeg ikke skal bekymre mig om at ridse det ved hverdagsbrug – og så er remmen i ægte læder.

Nu sidder du nok og tænker at det må da have kostet en mindre formue – men det er faktisk næsten det bedste. Alle Lewis Mumford ure kan nemlig købes for under 900 kroner ! Nå men nu har jeg jo så mit på det tørre og går glad rundt med mit nye ur næsten hver eneste dag. Min kæreste er faktisk blevet en lille smule misundelig så det ender jo nok med at jeg må spare sammen til et Lewis Mumford herreur til ham til jul. Det har han nu også fortjent og uret ligger jo heldigvis indenfor gavebudgettet 😀